تماس با ما
جمعه, 19 تير 1405
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۲/۰۹ 
  • تعداد بازدید : 70
تجمع ساكنان شهرك نفت اهواز در شب میلاد امام رضا (ع)
به مناسبت شب میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع)، تجمعی با حضور ساکنان شهرک نفت اهواز، کارکنان صنعت نفت جنوب و خانواده‌های آن‌ها در یادمان شهدای شهرک نفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، سه‌شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۵، تجمع مردم ولایتمدار و بصیر شهرک نفت اهواز به مناسبت شب میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع) با حضور گسترده ساکنان شهرک نفت اهواز، کارکنان صنعت نفت جنوب و خانواده‌های آن‌ها در محل یادمان شهدا به همت هیات‌های مذهبی و مساجد این شهرک برگزار شد.

در این مراسم، حضرت آیت‌الله موسوی فرد، نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان، حمید دریس مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، رامین حاتمی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بهروز نهاوندی فرمانده مرکز بسیج شهید تندگویان و جمعی از مدیران و مسئولان صنعت نفت در اهواز حضور داشتند.

مراسم با قرائت قرآن و خیرمقدم آغاز و سپس آیت‌الله موسوی فرد در سخنانی به تبیین جایگاه اهل‌بیت (ع) و نقش مناسبت‌های مذهبی در تقویت همبستگی اجتماعی پرداخته و بر تداوم حضور مردم در جهت حفظ وحدت ملی و شکست دشمنان تأکید کرد. پس از آن، روشنازاده مداح اهل بیت به اجرای برنامه حماسه‌ای پرداخت و بخش‌های دیگری شامل اجرای گروه سرود زهراییون، قرائت ادعیه و اجرای برنامه‌های فرهنگی نیز برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، ادوات جنگی مانند پهبادهای ایرانی به نمایش گذاشته شد. همچنین مواکب پذیرایی و غرفه‌های فرهنگی نیز برپا شد که مورد استقبال مردم قرار گرفت.

پیش از آغاز رسمی برنامه، کاروانی چشم‌نواز از خودروها در حالی که پرچم‌ جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورده بودند، از محل “تکیه آپارتمان‌ها” به حرکت درآمدند. این کاروان پس از عبور از برخی نقاط شهر اهواز، در نهایت به یادمان شهدای شهرک نفت رسید و با به نمایش گذاشتن صحنه‌ای از اتحاد و همدلی، مقدمه‌ای باشکوه برای برگزاری مراسم شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.0.9.0
    V6.0.9.0