تماس با ما
جمعه, 16 آبان 1404
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۷/۱۸ 
كاركنان شركت نفت و گاز اروندان به ارتفاعات باغملك صعود كردند
کوهپیمایی کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان با همت مدیریت منابع انسانی و امور ورزش اداره ورزش با هدف ارتقای سلامت و نشاط جمعی پرسنل در باغملک برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز اروندان،(پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حسن آقاحسینی مدیر منابع انسانی این شرکت در حاشیه برگزاری برنامه کوه‌پیمایی کارکنان در باغملک، با تاکید بر اهمیت ترویج ورزش در بین کارکنان گفت: ورزش نه‌تنها موجب ارتقای سلامت جسمی می‌شود، بلکه نقشی اساسی در افزایش نشاط، همدلی و انگیزه کاری کارکنان دارد. امروز در بسیاری از سازمان‌های موفق، ورزش به‌عنوان یکی از مؤثرترین ابزارها برای بهبود بهره‌وری و تقویت روحیه تیمی شناخته می‌شود و ما نیز در اروندان این مسیر را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه منابع انسانی افزود: تلاش می‌کنیم اینگونه برنامه‌ها به‌صورت منظم و مداوم در تقویم سالانه شرکت گنجانده شود تا کارکنان بتوانند با حضور مستمر در فعالیت‌های ورزشی، ضمن تقویت روحیه جمعی، شادابی و تمرکز خود را در محیط کار افزایش دهند.

آقاحسینی گفت: هدف اصلی از اجرای این برنامه‌ها، ایجاد یک راهکار موثر برای ارتقای کیفیت زندگی کاری پرسنل و افزایش بهره‌وری سازمانی است و ما در مدیریت منابع انسانی، از توسعه رشته‌های متنوع ورزشی برای کارکنان حمایت خواهیم کرد.

در ادامه حسین عیسی‌زاده، سرپرست امور ورزش این شرکت هدف از اجرای این برنامه را ایجاد نشاط و تقویت روحیه همکاران عنوان کرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های مدیرعامل محترم شرکت، مدیر منابع انسانی، افزود: این برنامه با همکاری و پشتیبانی بخش‌های مختلف شرکت تدارک دیده شده و تلاش ما بر این است که چنین برنامه‌هایی به شکل مستمر و گسترده برای پرسنل برگزار شود.

برنامه کوه‌پیمایی این هفته با حضور پرسنل ساکن در خرمشهر و آبادان در باغملک برگزار و طی روز‌های آینده این برنامه برای کارکنان ساکن در اهواز نیز برگزار خواهد شد.

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.0.9.0
    V6.0.9.0