به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، پایگاه مقاومت بسیج شهدای رمضان این شرکت به مناسبت هفته بسیج اقدام به برگزاری چندین برنامه با حضور بسیجیان این شرکت کرد.
در یکی از اقدامات پسندیده، سرپرست پایگاه مقاومت بسیج شرکت نفت و گاز اروندان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان (وزارت نفت- جنوب) به همراه بسیجیان این شرکت از آسایشگاه جانبازان هشت سال دفاع مقدس اهواز بازدید کردند.
در این دیدار صمیمی به پاس رشادتها و دلاوریهای این قهرمانان با اهدا گل از آنها تجلیل شد.
همچنین در این هفته از سوی پایگاه مقاومت بسیج شهدای رمضان نمایشگاه کتاب در ساختمان شماره یک خرمشهر برگزار شد.
این نمایشگاه با محوریت بسیج، دفاع مقدس و رزمندگان برگزار و مورد استقبال کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان قرار گرفت.
همچنین در برنامه دیگر بسیجیان این شرکت به همراه سرپرست پایگاه مقاومت بسیج و اعضای شورای پایگاه از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خرمشهر (اولین موزه جنگ کشور) بازدید کردند.
در این بازدید یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و رشادتها و دلاوریهای آنها گرامی داشته شد.





