تماس با ما
چهارشنبه, 5 شهريور 1404
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۸ 
در مراسم‌ باشكوهی سالگرد جان‌ باختگان حادثه منطقه نفتی غرب كارون گرامی داشته شد
سالگرد جان‌باختگان حادثه غرب کارون برگزار شد؛ ۳ کارگر پرتلاش شرکت نفت و گاز اروندان در قلب‌ها ماندگار شدند.

به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، امروز دوشنبه هشتم مردادماه ۱۴۰۳ در آیینی سالگرد غم‌انگیز، یاد و خاطره ۳ تن از کارگران شریف و پرتلاش شرکت نفت و گاز اروندان که در حادثه تلخ انفجار ناشی از جوشکاری در یکی از مخازن تفکیک‌گر نفتی منطقه نفتی غرب کارون جان باختند، گرامی داشته شد.

اللهیار عزیزی، فاضل لویمی و علیرضا حجت‌نیا سه کارگر پر تلاشی بودند که سال گذشته و در پی یک حادثه تلخ در منطقه نفتی جُفیر در حین‌ انجام وظیفه شهادت گونه جان باختند و ۳ نفر از کارگران نیز مصدوم شدند که بعد از انجام‌درمان‌های اولیه به سلامت مرخص گردیدند.

این مراسم معنوی با حضور مهندس عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، مدیران و روئسا این شرکت و جمع کثیری از پرسنل و همکاران مرحومین در نمازخانه حضرت علی بن ابی طالب (ع) تاسیسات غرب کارون برگزار شد.

قرائت زیارت عاشورا، قرائت قرآن و فاتحه، سخنرانی حجت‌الاسلام احمدیان، سینه زنی و نماز جماعت از برنامه‌های این مراسم بود و یاد و خاطره سه همکار عزیز از دست رفته نیز گرامی داشته شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.0.9.0
    V6.0.9.0